Vi söker två båtmekaniker på heltid!

Vi söker två båtmekaniker på heltid!

Vi expanderar verksamheten genom en stadig tillströmning av nya kunder och båtar. Vi har ökat vår kapacitet på upptagning av båtar.

 

Idag är vi åtta anställda och behöver bli fler då vi får fler kunder med omfattande och krävande arbeten, nyinstallation och motorrenoveringar. Försäkringsärenden efter skador är en prioriterad del av vår verksamhet.

 

Vi söker nu två nya båtmekaniker!

- En med inriktning på service och montering av utombordsmotorer, med kunskap om styrningar, montering av ekolod och sådan kringutrustning.

 

- En med inriktning på service och reparation av inombordsmotorer, med kunskap om el (12/24V), plastning och större renoveringar.

 

Ta nästa steg i karriären och ta en plats i vårt team. Du får en omväxlande vardag och stort ansvar.

 

Vi söker dig som är båtmekaniker med några års erfarenhet. Du tycker om att arbeta med kundens behov i fokus och ge hög service. Du är social, strukturerad, flexibel, stresstålig, initiativrik, noggrann och har hög ansvarskänsla och arbetsmoral. Du är van att kommunicera med människor. Du har en god båtvana.

 

Du som söker skall ha dokumenterad erfarenhet av arbete med båtar och båtmotorer. Har du genomgått utbildning för några av de märken vi representerar, Mercury, Volvo Penta, Mercruiser, Suzuki mfl, är det en merit.

 

Vi erbjuder heltidstjänst efter sex månaders provanställning.

 

Anställningsvillkor och lön efter överenskommelse.

 

Är du intresserad – maila en kort beskrivning av dig själv till info@trosamarin.se.

 

 

Trosa Marin är ett fullservicevarv som erbjuder reparationer, montering och underhåll samt upptagning, sjösättning och förvaring. Vi är även auktoriserade besiktningsmän och utför besiktningar på såväl fritidsbåtar som kommersiella fartyg. Vår verksamhet har varit i drift sedan -70-talet, och nuvarande ägare tog över verksamheten 2012.

2017-09-21 13:47