Suzuki-utombordare-DF350A_edited.png
suzuki_logo.png

Vår garanti innebär ett bekymmersfritt ägande och trygghet för dig som kund. Många yrkesanvändare såsom t.ex. fiskeguider och ribcharterföretag, väljer Suzuki utombordare på grund av driftsäkerheten och prestandan.

Suzuki levererar tysta, driftsäkra och vackra fyrtaktsmotorer. Suzuki har kraftigt stärkt sin position på den svenska marknaden under de senaste åren. Suzuki har sedan 1965 levererat utombordsmotorer till världens marina marknader. Vi har levererat 4-takts utombordare med elektronisk bränsleinsprutning sedan 1998.

300hp_v8_proxs_fs_port_rear_3-4_edited.p
MercuryMarine.jpg

Ingen har ett mer tillförlitligt, kraftfullt och effektivt sortiment av utombordsmotorer än Mercury: VeradoPro XSFourStrokeSeaPro, och Jet. Med årtionden av innovation och ledarskap i bakfickan är Mercurys utombordare byggda för att ge allt och tillhandahålla legendarisk prestanda som drivs av framåtskridande teknik.

Mercury MerCruiser-motorer och drivsystem är utformade, testade och byggda exklusivt för den marina miljön. låg ägandekostnad och sinnesro.

Volvo-Penta-IPS900_1078_edited.png
Volvo-Penta-Stacked-Spread-Word-Mark-Black.jpg

Vi finns alltid där för dig, oavsett om du är på en lugn semesterkryssning i din egen båt eller står vid rodret på ett tungt transportfartyg som går från kust till kust. Tack vare vår väl beprövade marina expertis har vi gång på gång bidragit till att flytta fram gränserna i båtbranschen – med ett ständigt fokus på effektivitet och hållbarhet. Vårt erbjudande på det marina området innehåller allt från pålitliga och kraftfulla motorer och framdrivningslösningar till avancerade men användarvänliga styrsystem som säkerställer effektiva och njutbara båtupplevelser.

VP_ÅF_315x215_H21_Sv.jpg
SCR 850 (2).jpg
mercverado.jpg
A2012_1102.tif
Boat in the Sea