Suzuki Utombordare

7-års motorgaranti på samtliga utombordsmotorer!

Vår strävan att utveckla och effektivisera fyrtaktsutombordare har lett till att vi har presenterat fler högteknologiska lösningar än någon annan utombordstillverkare. Suzuki är idag i spetsen vad det gäller prestanda, driftsäkerhet och teknisk kvalitet.


Suzuki Lean Burn systemet finns nu på DF15A, DF20A, DF25A, DF30A, DF40A, DF50A, DF60A, DF70A, DF80A, DF90A, DF100A, DF115A, DF140A, DF150TG, DF175TG, DF250AP och DF300AP. Detta system gör att bränsle/luftmängden optimeras så att så lite bensin som möjligt används utan att du får en effektförlust.
 

Suzuki Selective Rotation är en banbrytande och innovativ teknik som i dagsläget endast finns på DF250AP och DF300AP. Tekniken gör att en och samma motor kan drivas i antingen vanligt (medurs) eller motsatt (moturs) läge. Detta gör man enkelt genom att skifta en kontakt i motorn och byta propellern till rätt rotationsrikting.

 

DF350A

Efterfrågan på kraftfulla utombordsmotorer ökar allt mer.

De nya motorerna har i sin tur skapat en efterfrågan på nya, större båtmodeller, som tidigare haft inu-drev eller inombordsmotorer som kraftkälla.

I takt med att kraftfullare utombordare lanseras så blir båtarna större, och i takt med att båtarna växer blir utombordarna ännu kraftfullare. Med målet att bygga den ultimata fyrtaktsutombordaren gav sig Suzuki ut på en teknisk upptäcktsfärd.

Mercury FourStroke

Glöm allt du känner till om fyrtaktsutombordare. Våra ställer spelfältet på ända. Fullständigt. De är tuffare, mindre och lättare än några andra fyrtaktsmotorer på vattnet. Med en kombination av prestanda och effektivitet som kommer att ta din vistelse på vattnet till helt nya nivåer.

Mercury Marine har tilldelats 2018 års innovationspris av National Marine Manufacturers Association i kategorin utombordsmotor för den nya V-6 FourStroke-utombordarfamiljen. V-6-utombordarna lanserades officiellt på öppningsdagen för 2018 års Miami International Boat Show och imponerade på domarna med sin nya look, design och sina egenskaper som har utformats för att förbättra båtupplevelsen.

 

Verado®

Verados utombordare har skapat en helt ny uppsättning av standarder för prestanda. Oavsett hur du definierar det. Låg ljudnivå och lite vibrationer? Japp. Lägre bränsleförbrukning? Japp. Överladdad fyrtaktskraft och vridmoment? Japp. Allt. Och lite till. Verado.

Mercury