Mercury® Diesel

Mercury® Diesel-motorer startar direkt och®innehåller ordentligt med kraft. Du får snabb®acceleration och imponerande gasrespons för snabb utplaning. De traditionella problemen som förknippas med dieselmotorer är borta. Våra är lätta och 80 procent®tystare än traditionella dieselmotorer, utan rök och lukt. Kom igång och iväg. Snabbare. Smidigare. Bättre.®

Allting och mindre.

Avancerad turboladdad teknik. Oöverträffad kraft åt inombordare och drevmotorer. Och bränsleinsprutningssystem som praktiskt taget eliminerar det oljud och de vibrationer du väntar dig av en dieselmotor. Mer än en motor du kan räkna med. En dieselupplevelse som ingen annan.

Med långtidsperspektiv.

Mercurys motorer med dieselkraft ger dig hållbarhet utan like. Termostatiskt optimerade slutet kylsystem, avancerade kontrollsystem och ultimat korrosionsbeständighet. De här motorerna är byggda för ett långt liv.

Tung på prestanda, lätt där det räknas.

Mercury-diesel leder industrin vad gäller förhållandet kraft kontra vikt. Den levererar en slitstark drift i ett lättviktspaket. För dig innebär det snabbare acceleration, snabbare planing och förbättrad manövrerbarhet. Högre effektivitet också. Ytterligare en bonus.

Kör snabbt, kör rent.

Avancerade luftinloppssystem ser till att Mercurys dieselmotorer fungerar smidigt och rent. Du slipper kärvheten och utsläppen som följer med en traditionell dieselmotor. Och du får upp till 50 procent större bränsleeffektivitet jämfört med bensinmotorer med samma hästkraftsantal. Flera anledningar att välja Mercury diesel.

Mercury® Diesel 6.7L (480-550hp)

Mercurys mest kraftfulla diesel

 

 

M30 3.0L Diesel
6.7L 6.7L Diesel

 

 

 

 

Mercury® MerCruiser®

Oavsett vilken typ av båtliv som intresserar dig mest kan Mercury® MerCruiser®driva det bättre än någon annan. Vårt stora utbud av drev-, inombordare och vattensportmotorer är det mest omfattande sortimentet i branschen, alla konstruerade för att ge den bästa möjliga båtupplevelsen. Svaret på dina framdrivningsbehov. Mercury MerCruiser.

Byggd för marin miljö.

Mercury MerCruiser-motorer och drivsystem är utformade, testade och byggda exklusivt för den marina miljön. Det betyder högsta möjliga tillförlitlighet, pålitlighet och långvarig prestanda. Patenterad metallurgi. Toppmodern elektronik. Robust tillverkning. Krävande labbtester för hållbarhet och tester på öppet vatten. Det som ingår i en Mercury MerCruiser avgör vad du får ut. Enkelt underhåll, låg ägandekostnad och sinnesro.

Längst i fronten, där det räknas.

Elektroniska kontroller som gör båtlivet enklare än någonsin. Motorövervakningssystem som eliminerar all oro. Emissionskontrollteknologi som får dig att må bra av att åka renare och skapar mindre negativa miljöeffekter. Mercury MerCruiser leder industrin i innovationer som skapar bättre båtliv. För dig och världen omkring dig.

Mercury MerCruisers meritlista visar upp hållbarhet och prestanda som andra bara kan drömma om. Ingenting är jämförbart med effektiviteten och den väldresserade kraften från en Mercury MerCruiser. Superresponsiv acceleration. Imponerande manövrerbarhet. Överlägsen hållbarhet för oöverträffad prestanda. Och den stora slagvolymen från en Mercury MerCruiser betyder att den knappt blir svettig, samtidigt som den är en av de mest lättunderhållna motorerna du någonsin kommer att äga.

För fler modeller och information, klicka här!

M250 4,5L V6 - Bensin